Inför TSTMI16

Åter igen är det dags för

Team Salming Track Meet Invitational

IMG_4775
TSTMI2015

TSTMI är ett av årets mest prestigefyllda lopp till vilket man endast är välkommen om man får en officiell inbjudan från Joakim ”Office Rat” Sandin.
officerat
rata de oficina

Alla vill komma men få får inbjudan. Några av de som får inbjudan har svårt att dölja sin upphetsning och tackar ja direkt. De inser det misstaget först när nyheten om deras medverkan kablas ut på Twitter. De blir överösta av ”Woohoo!!” och frågor om hur de gjort för att få en plats.

De som är erfarna håller på nyheten om deras medverkan, likt Patrik Andersson som för att lugna fansen tweetar via ”Office Rat” ett pressmeddelande:
”Löpardemonen låter hälsa att han eventuellt kör #TSTMI16. Någon som behöver en stabil hare?” Snyggt!! riktigt snyggt!! säger jag.

Alla inbjudna mörkar formen och säger saker likt Calle ”Glowmiler” Lannemyr ”Ingen större prestige i detta lopp” och att han inte kommer rå på KJ och Bjälkemo. Trots att KJ kommer direkt till loppet från ett 30km tröskelpass.
En löpare vill ju helst inte få stryk av en triathlet.

salming-running-ambassadors-carl-olov-lannemyr salming-running-ambassadors-karl-johan-danielsson salming-running-ambassadors-georg-bjalkemo
Calle Lannemyr, KJ Danielsson, George Bjelkemo.

Jag däremot, jag mörkar ingen form, min form är usel. Först skadad, och sen nedtränad och nu en förkylning som vägrar släppa som om inte det vore nog så har jag inte kunnat träna pga VAB veckan som varit.

Jag har iallafall planerat att köra 20x200m och ett 2000m på bana. Dessa kommer ligga till grund inför TSTMI. Simon har tryckt in i träningsschemat, TSTMI får inte ta fokus från målet som är Ironman Kalmar i Augusti. Det ligger ingen prestige i TSTMI,

IRONMAN Kalmar

Pär från Tripodden kommer och hälsar på mig. Vi åker tillsammans till Göteborg, och ett besök på brandstationen i Borås på hemvägen. Pär jobbar också på räddningstjänsten, fast i Gävle då. Det ska bli kul att träffa honom igen.  Kanske hinner vi med ett simpass och kan slipa lite på tekniken.
Tripodden
http://www.tripodden.se/

Startlistan är långt ifrån klar, men ryktet går att innan helgen kommer deltagarna få den slutgiltiga listan och den kommer antagligen läcka ut strax efter.

Följ #TSTMI16 på sociala medier för det senaste kring loppet.

Besök gärna
Salming Running Academy på Youtube
academy_logo

salming nonosense

11219230_757692801018055_3908064956374571966_n
Gå med i USC
USC

salming-runlab-logo

  native fitness

freemax logo

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s